søndag den 22. juni 2014

LCHF: Syltede rødløg


Syltede rødløg smager skønt - og se lige, hvor fine de er! Vi spiser dem til burger, i salater og som tilbehør til kød generelt - det er et hit!

Til et stort glas:
2 store rødløg
5 dl eddike
3/4 dl Sukrin
1 tsk peberkorn
Laurbærblade

Skær rødløgene i tynde skiver (vi brugte vores Spiralfix - SÅ nemt!).
Put resten af ingredienserne i en gryde og lad det koge i et minuts tid.
Hæld løg og eddikeblanding i et sylteglas og lad det trække i et døgn før servering.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...