tirsdag den 12. august 2014

LCHF-"kartoffel"-salat lavet med blomkål


Kartoffel-salat plejer at være fast inventar til sommerens grill-aftener - men kartofler er jo bestemt ikke noget hit på LCHF. I løbet af sommeren spottede vi flere forskellige alternativer på Instagram, og nu tog vi os endelig sammen til at afprøve denne lækre salat - som tilbehør til hjemmelavede frikadeller (så bliver det da ikke mere dansk!). Opskriften fandt vi på denne blog, som vi fast læser og bliver utroligt inspireret af - hold op noget lækker mad. Vores version er kun ændret en smule.

Som tilbehør til 4:
1 blomkål
2 bundter radiser
4 forårsløg
5 spsk creme fraiche 38%
2 spsk mayonnaise - vi brugte selvfølgelig vores hjemmelavede 1-minuts-vidunder
1 håndfuld krydderurter - vi brugte purløg, persille og basilikum
2 tsk dijonsennep
Salt og peber

Skær blomkålen i små buketter og kog dem med lidt salt, til de er let møre, men stadig har bid.
Lad dem køle ned.
Skær radiser og forårsløg i tynde skiver.
Hak krydderurterne.
Bland alle ingredienser sammen og smag til.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...